Saunaravintola Kiulu

Kiulun ravintola tarjoaa makuelämyksiä niin aikuisille kuin lapsille. Annokset valmistetaan puhtaista raaka-aineista. Raaka-aineiden valinnassa on otettu huomioon vastuullisuus ja paikallisuus. Ravintolan menun on koonnut tunnettu huippukokki Tomi Björck yhdessä osaavan tiiminsä kanssa.

Vitriini

Päivän aikana saat nopeasti vitriinistä herkullisia makeita ja suolaisia ruokia. Vaihtoehdoista löydät suosikit niin aikuisille kuin lapsillekin.

A’la carte-menu

Päivällä ja illalla on tarjolla Tomi Björkin suunnittelema a’la carte-menu, jonka herkullisista mauista pääsee nauttimaan sisätiloissa tai terassilla.

Ryhmät

Kiulun ravintola tarjoaa palveluja myös erilaisille ryhmille. Tule pitämään kokous tai tykypäivä Kiuluun. Saat ravintolastamme juuri sinun tapahtumaasi sopivan tarjoilun.

Tomi Björckin suunnittelema ruokalista

Ravintolamme ruokalistan on laatinut huippukokki Tomi Björck. Hän halusi tuoda ruokalistaan raikkaita ja luonnollisia makuja mitkä maistuvat koko perheelle. Tavoitteena ruokalistassa on, että kaikki lähtevät ravintolasta herkullisen makuelämyksen jälkeen tyytyväisinä ja maha täynnä.